Daca esti in cautarea unei tinute speciale, in acord cu importanta evenimentului, POEMA iti propune modele unice, cu stil si personalitate. Rafinamentul catifelei este perfect pentru a amplifica senzualitatea pieselor. Incredibil de sexy sau de o eleganta discreta, femeia moderna isi doreste sa se simta speciala si sa fie o prezenta memorabila. Chiar daca petreci sarbatorile acasa, bucura-ti simturile cu magia unei tinute carismatice. Alege-ti outfitul care iti pune in valoare atuurile si straluceste.

Catifea pretioasa si contrast clasic

Fusta din catifea cu slit
Fusta din catifea cu slit

Ce ai spune de o fusta midi cu talie inalta, lucrata din cea mai fina catifea? Lungimea in speta nu este apanajul exclusiv al unei varste, ea da o nota eleganta aparitiei, indiferent de segment. Slitul adanc surprinde, iar fibrele fine imbratiseaza formele, descriind versuri la fiecare pas. Fusta completeaza si defineste femeia, lasand in urma amintirea unei prezente inimitabile. Pentru o aparitie de neuitat indrazneste sa combini fusta cu o camasa alba, manusi inalte si accesorii de efect.

Fusta scurta clos din catifea
Fusta scurta clos din catifea

Fusta scurta clos este un design-cult definitoriu pentru istoria modei. Materialul pare lipsit de cusaturi, forma ampla facandu-l sa curga firesc si senzual in jurul anatomiei. Jocul de material atrage atentia asupra taliei si soldurilor, suprinzand esenta voluptatii si punand in valoare formele. Combin-o cu o bluza alba de inspiratie victoriana, cu funda la spate si volan. Nu te poti plictisi vreodata de acest contrast. Tinuta este una rafinata si accesibila, putand fi abordata si la evenimentele de zi.

Totul despre negru

Rochie mini cu volane
Rochie mini cu volane

Intra in atmosfera de sarbatoare si capteaza privirile, fara sa-ti fie teama de extravaganta. Nimic nu este prea mult intr-un moment special. Croiala fit-and-flare iti subliniaza corpul iar culoarea profunda seduce. O silueta croita corect nu doar complimenteaza si corecteaza proportiile, ci face produsul purtabil si peste ani. Ea are o senzualitate expansiva si asumata. Alege tinute elegante si acapareaza incaperea. Pentru un plus de farmec, adauga un brau cu cristale argintii.

Rochie midi eleganta cu fronseuri
Rochie midi eleganta cu fronseuri

Intra in atmosfera de sarbatoare cu o rochie midi fronsata din catifea neagra, cu slit inalt si centura, al carei aer pretios reflecta fastul momentului special. Decolteul amplu petrecut capteaza privirile si vorbeste despre o femeie sigura pe sine, capabila sa savureze efectul hainelor extravagante. Tinuta este finisata cu o centura asortata. Nu este nimic mai senzual ca o talie pusa in valoare. Adauga o pereche de cizme stretch peste genunchi, super sexy si in tendinte.

Rochie sacou cu nasturi aurii
Rochie sacou cu nasturi aurii

Rochia blazer este conceputa pentru a-ti complimenta si accentua anatomia. Talia cambrata si umerii structurati contureaza o forma atragatoare de clepsidra. Un model la doua randuri de nasturi subliniaza sarmul suprapunerilor. Modelul este perfect ajustat, designul arhitectural impresionand prin precizie si finisaje. Acest model nu este destinat exclusiv evenimentelor desfasurate seara, designul permitand a fi purtata cu acelasi succes si la cele de zi. In plus, e perfecta pentru sezonul rece.

Pantaloni din catifea si corset
Pantaloni din catifea si corset

Departe de a fi un cliseu pentru tinutele de petrecere, catifeaua are un farmec aparte si vorbeste despre o personalitate care adora frumosul sub toate formele, cu toate simturile. Tactilul este primordial in lumea modei, avand acelasi aport ca si estetica. Glamour-ul este o stare de spirit suprapusa designului incantator. Petrecerea de Craciun si cea de Revelion sunt, de fiecare data, un motiv bun sa porti piese stralucitoare si sofisticate, care respira bun-gust.

Tonuri bogate si fibre pretioase

Costum elegant din catifea grena
Costum elegant din catifea grena

Exista ceva incredibil de atragator la o femeie in costum. Ea emana un amestec de forta, delicatete si flirt. Acest ansamblu grena cu pantaloni evazati si sacou scurt cu nasturi aurii este chintesenta imbinarii dintre accentele formale si eleganta magnetica. Piesele imbina pasional unghiuri si curbe perfecte, cusute desavarsit, remarcandu-se fara efort la orice eveniment. Tonul bogat amplifica aerul nobil al setului. Pentru a-i amplifica splendoarea, poarta-l cu sandale fine, minimaliste.

Catifeaua poate fi usor inserata si in tinute de zi, nu este doar o investitie de moment. O rochie midi conica, cu curea fina, poate fi senzatia unui eveniment, dar si o aparitie picanta in street style. Inlocuieste rochiile conice obisnuite cu un model din catifea si ilustreaza confortul sic, gata in 5 minute. Nuanta de grena este cea mai eleganta din spectru si avantajeaza orice carnatie si culoare de par. Poarta materiale deosebite cand e vorba de croieli clasice si vei arata fresh si modern.

Datorita stratului somptuos de bucle, culorile sale au o profunzime pe care nicio alta tesatura nu o poate reda. Textura deosebit de fina seduce purtatoarea si captiveaza privitorul, invaluindu-le simturile. Felul cum reflecta lumina redeseneaza armonios contururile, venerand silueta feminina. O rochie din catifea cu volane este alegerea sublima pentru o seara de neuitat. Mizeaza pe mov daca nu iti place negru, dar nici nu doresti o culoare stridenta. E sofisticat si carismatic, punand in evidenta purtatoarea.

Pin It