S-a gandit oare cineva…

… s-a gandit oare cineva ca exista o categorie de femei in România care adopta trendul vestimentar international, dar au totusi propria individualitate?

 

Sacou albastru cu nasturi in contrast
Sacou albastru cu nasturi in contrast

Femeile iubesc varietatea pe care si-o pot permite si sentimentul unei experiente unice. Designerii nostri talentati filtreaza ultimele tendinte in moda, prin nota personala si creativitate. Le coroboreaza cu materiale atent alese, forme flatante si calitate desavarsita, pentru a crea piese frumoase, carora sa nu le lipseasca identitatea culturala.

In timp ce brandurile mass market trebuie sa perceapa stilul ca pe o formula cu spectru larg, standardizand si sacrificand individualitatea si gusturile, POEMA are libertatea de a-si sculpta colectiile editie limitata astfel încât sa defineasca si sa complimenteze clientela locala si particularitatile acesteia. Punem pasiune si ne condimentam hainele cu eleganta, libertate de miscare si versatilitate, permitand purtatoarei sa arate uimitor si sa-si exprime personalitatea la preturi corecte.

Bluza cu funda
Bluza cu funda

POEMA, pentru ca …

… este poezie si savoare cand o femeie se infasoara in rochia potrivita, dar lirismul e monetizat si pierdut complet atunci cand conceptul se adreseaza unor milioane de cliente din lumea intreaga. Din moment ce este putin probabil ca ceva sa se potriveasca unor gusturi si culturi atât de diferite, acest fenomen dezvaluie tendinta marilor retaileri de a adapta clientii la oferta si nu invers. Prin contrast, in era plata a globalizarii, POEMA armonizeaza arta creatiei si simturile cu avantajele productiei locale – costurile de transport si productie mai mici inseamna produse calitative la preturi accesibile.

Industria modei implica durabilitate si dinamism. Cu cat lantul este mai lung, cu atat mai mult dureaza pana cand produsul este expus. In acest timp noi reusim sa aducem constant produse noi in magazinele proprii si feedbackul este imediat, oferindu-ne posibilitatea sa ne adaptam perfect nevoilor si dorintelor actuale ale clientei.

Rochie de seara
Rochie de seara

Cine este femeia POEMA?

Femeile din România ne sunt în acelasi timp muza si artizan, ceea ce explica povestea de succes pe care am putut s-o scriem de-a lungul anilor. Clientele noastre si-au modelat preferintele dupa personalitate, forma corpului, stil de viata, mediu si nu in ultimul rand dupa venituri. Un brand local este capabil sa respecte si sa asimileze aceste diferente, incat sa poata da nastere unei varietati atragatoare.

Exista doua segmente de varsta carora ne adresam: 16–25 si 26– 50. Sunt caracterizate de incredere in sine si stiu perfect ceea ce isi doresc fie ca este vorba de timpul liber, locul de munca sau ocaziile speciale. POEMA vine sa contureze o garderoba bogata, ce implica atat haine minimaliste cat si creatii deosebite, piese neutre si accente indraznete. Produse fara varsta intalnesc modele contemporane, simplitatea alterneaza si se identifica adesea cu rafinamentul.

Fusta creion
Fusta creion

O poveste romaneasca de succes.

POEMA creeaza, manufactureaza si lanseaza pe piata propriile produse de moda.

Compania a fost infiintata in 2003 si are centrul operational în Craiova, Romania. Cu o cifra de afaceri de 28.000.000 lei si peste 200 de angajati, avem deja deschise 15 magazine in tara. Magazinul online, cuprinzand toate informatiile si produsele actuale, este un canal important de distributie, care permite accesul clientelor din intreaga tara.

Având în vedere tendinta de diversificare a segmentului clientelor noastre, POEMA isi propune sa extinda reteaua de magazine pentru a ajunge la un numar cat mai mare de femei. De asemenea, se  doreste cresterea volumului vanzarilor din magazinul online.

Poema Spring
Poema Spring

Produsele noastre

POEMA creeaza valoare reala: calitate si stil la un pret corect. Brandul nostru se bazeaza pe calitatea superioara a tesaturilor si pe design-ul propriu care urmeaza tendintele modei actuale cu o puternica tenta minimala cu o intelegere superioara a culturii urbane locale.

Rochii, camasi, bluze, fuste, pantaloni, sacouri, pardesie, paltoane si jachete – propunem o gama variata de sortimente ce pot fi imbinate armonios. Casual, office si elegant sunt stilurile predominante in colectiile noastre, pentru un echilibru perfect intre tendinte si confort.

Produse Poema
Produse Poema

Design-ul de boutique

Interioarele magazinelor POEMA sunt pline de prospetime si stil. Culorile delicate si finisarile urban-industriale creeaza o atmosfera moderna si relaxata, care pune in lumina tesaturile si le face sa straluceasca.

Poema Store
Poema Store

Pin It