Daca elementele basic dau consistenta garderobei prin usurinta cu care pot fi purtate si combinate, printurile ii dau savoare si o reinventeaza. Jocurile de culori si grafismele iti permit sa-ti exprimi stilul, individualitatea si starea de spirit fara a folosi cuvinte. Hainele cu motive au efect imediat, magnetismul lor transformandu-te intr-o prezenta remarcabila. Pattern-urile nu apartin unui sezon anume, ci sunt mereu in tendinte, putand fi exploatate in felurite moduri. De la desene supradimensionate la micro-printuri, modelele colectiei de toamna POEMA 2020 atrag atentia, oricat de simpla ar fi croiala.

Desi imprimeul floral ramane in galeria celor mai dorite motive, motivele safari propuse de designerii POEMA sunt o alternativa surprinzatoare. Ideea de miscare porneste de la unduirile pline in care sunt antrenate, datorita moliciunii satinului, si se continua cu desenele suple. Nu isi va pierde farmecul nici in sezoanele urmatoare, melanjul cromatic fiind unul fara varsta. Romantic si foarte feminin, printul are o consistenta pe care nu o regasim la vaporoasele combinatii tropicale ale verii. Creativitatea se bazeaza mult pe simbolistica. Dramatismul dat de alaturarea maro-negru are savoarea unei pelicule enigmatice semnata Luchino Visconti, aparitia ramanand memorabila.

Croiala cu bust ajustat si fusta evazata subliniaza lirismul siluetei A-line. De la Christian Dior si Yves Saint Laurent, celebra forma a continuat sa imbrace flatant femei de toate varstele, indiferent de conformatie. Ea creeaza iluzia unor proportii ideale, evidentiind partile mai inguste ale corpului si indulcind linia soldurilor. Un cordon este, intotdeauna, o maniera facila sa complimentezi talia. Accesoriul depaseste functionalul. Primeaza latura sa estetica, exprimata prin funda. Iti bucura simturile si te evidentiaza, conturand o aparitie cu personalitate. Acolo unde linia hainei nu epateaza, te impresioneaza detaliile.

Acest imprimeu cameleonic dispus intr-un contrast clasic este deopotriva vintage si avangardist, elegant dar si jucaus, spectaculos si totusi abordabil in orice context. Bulinele adauga buna-dispozitie si consistenta garderobei esentiale. Este important sa creezi o poveste in jurul hainei, sa-ti explorezi fiecare latura a personalitatii pentru a te reinventa. Chiar daca pornesti de la aceleasi idei de baza si te inspiri din tendinte, nu inseamna ca rezultatul va fi unul lipsit de unicitate. Bluza cu buline este alta cu fiecare purtatoare si fiecare ocazie.

Bluza babydoll din satin imprimat
Bluza babydoll imprimata

Pin It