Cand vorbim de garderoba de iarna, puloverele moi si calduroase sunt cel mai atragator exercitiu de stil. Confortabile, mereu la indemana, cu preturi accesibile, sunt o idee buna la fiecare sesiune de cumparaturi. Disponibile in felurite texturi si culori, sunt o bucurie pentru simturi si te protejeaza de frig cu stil. Nu trebuie sa iti mai faci griji ca tinutele isi pierd feminitatea pe masura ce gradele scad. Trebuie doar sa achizitionezi cateva modele esentiale si sa pastrezi un echilibru intre haine minimaliste si sofisticate, usor de modelat in functie de specificul mediului caruia ii este destinata tinuta.

Pulovere esentiale in orice garderoba

Pulover cropped cu guler rulat
Pulover cropped cu guler rulat

Puloverul cropped in culoarea untului, ca si cel negru, este nelipsit din exercitiile stilistice ale pasionatelor de moda din lumea intreaga. Practic nu exista tinuta in care sa nu il poti insera, fie ca vorbim despre birou, o plimbare sau o cina cozy. Outfitul prezentat este unul super chic dar lipsit de pretentii, perfect pentru o zi obisnuita. Fusta cu talie inalta echilibreaza proportiile in contrast cu tricotajul voluminos, in timp ce sapca army din fetru moale si o pereche de ciocate dau savoare lookului. Imbina perfect feminitatea si confortul, intrand in galeria tinutelor de iarna preferate. Tricotajele inseamna stil perenial. Cu ajutorul lor poti contura aparitii potrivite fiecarui moment, facand fata cu brio temperaturilor scazute fara a-ti limita creativitatea. Colectioneaza-le si descopera un univers de posibilitati. 

Pulover negru cu guler reiat
Pulover negru cu guler reiat

Daca alegerile tale includ intotdeauna un articol negru, vei aprecia caracterul cameleonic al acestui pulover dama simplu. In combinatie cu fusta mini cu imprimeu leopard, creeaza un ansamblu foarte cool, cu farmec parizian. Confortul si estetica sunt privilegiate in aceeasi masura. Chiar daca fusta are o lungime sensibila, look-ul nu are nimic provocator. Este, mai degraba, o declaratie a unui spirit tanar, gata de o noua aventura. Negrul este mai mult decat o tendinta, reusind sa transmita intotdeauna un mesaj puternic. Se potriveste cu aproape tot ce ai in dulap si se evidentiaza fara a stirbi farmecul pieselor cu care il combini. De fapt, le pune in valoare. Imprimeul fustei este subliniat de acesta.

Maleta crem cu borduri reiate
Maleta crem cu borduri reiate

Expresia “guler polo” incepe sa fie folosita in 1860, cand practicantii sportului in speta aleg sa poarte acest tip de bluza in timpul jocului. Momentul sau emblematic, insa, poate fi considerat fenomenul “Fata Gibson”. Celebrul ilustrator Charles Gibson ofera revistelor americane o imagine noua si ravisanta a femeii, ce urma sa schimbe perceptia asupra rolului sau traditional. Idealul insemna de acum o doza de independenta, incredere in sine nedisimulata, pasiune pentru activitatile in aer liber – fara a exclude grija pentru imagine si cochetaria. Apetenta pentru versatila maleta a transformat-o in rasfatata garderobei, regasindu-se in nenumarate nuante si tipuri de impletitura. Un pulover crem este cea dintai alegere pentru combinatii de efect, gata in 5 minute.

Pulover lejer camel cu guler inalt
Pulover lejer camel cu guler inalt

Daca iti plac tonurile de pamant, vei aprecia acest tricot fin cu croi lejer si maneci bufante. Opteaza pentru un pulover camel atat in combinatie cu ceva clasic, cat si pentru a tempera un accent indraznet. De data aceasta atentia se pune pe texturi, completandu-se superb cu pantalonii din catifea. Sa porti piese pretioase cu elemente casual nu mai este un tabu, dimpotriva. In materie de moda, orice este permis. Bluzele cu guler rulat arata foarte bine cu coliere la baza, fie ca vorbim de unul statement sau un melanj de lanturi mai subtiri.

Pin It